Ugrás a tartalomhoz

Kedves Partnereink!

Csapatunk folyamatosan dolgozik azon, hogy modern technológiák elérhetővé tételével a FLORA Környezet könnyen és széleskörűen használható, naprakész eszközöket biztosítson. Ennek a hosszú útnak a következő állomása a Python támogatás bevezetése.

A Python egy általános célra használható kódolási nyelv, melynek létrehozásakor a könnyű megértésre, a tanulhatóságra és az olvashatóságra törekedtek, így az utóbbi években az egyik legismertebb és legnagyobb felhasználói bázissal rendelkező programozási nyelvvé nőtte ki magát.

Ha összehasonlítunk egy Pythonban írt kódot egy másik nyelvben írt kóddal, szembetűnik annak tagoltsága, átláthatósága és különleges karakterektől való mentessége. További előnye, hogy egy azonos feladatra Python nyelven megírt program hossza akár negyede is lehet az egyéb nyelveken megírtakéhoz képest. Ennek köszönhetően kiválóan alkalmas gyors fejlesztői munkákra, nagyobb projektek összefogására, ezzel jelentősen rövidebb fejlesztési időt, ezáltal alacsonyabb költséget is biztosítva.

Az ORION Fejlesztési Platform mostantól a Python 3.7-es, 3.8-as, 3.9-es és a 3.10-es verzióját is támogatja.

Az ORION Fejlesztési Platform technológiai bővítésének vonatkozásában hamarosan újabb hírekkel jelentkezünk!

Üdvözlettel:
FLORA Támogatás