Ugrás a tartalomhoz

FORUM
Online Megrendelői Fórum

A Központi Alkalmazás-szolgáltató által működtetett Online Megrendelői FORUM célja, hogy színvonalas lehetőséget biztosítson a megrendelő szervek kapcsolattartóinak arra, hogy építő párbeszédet folytassanak a FLORA – Alkalmazás-fejlesztési Környezetet érintő kérdésekben.

A FORUM létrehozásával további cél, hogy a kölcsönös, produktív együttműködés érdekében egy olyan költséghatékony eszközrendszer jöjjön létre, amely jelentősen támogatja az információáramlást, a szükséges döntések előkészítését, felmérését, valamint lehetőséget teremt a személyes részvételt nem igénylő események szervezésére.

Bővebben »

Hírek

FLORA Hírlevél / KOPINT-DATORG Kft. beolvadása az IdomSoft Zrt.-be

2023.10.02.

A KOPINT-DATORG Informatikai és Vagyonkezelő Kft. 2023. szeptember 30. napjával beolvadt az IdomSoft Zrt.-be (https://idomsoft.hu/). A részletekért kérjük, olvassa el vonatkozó bejegyzésünket.

Bővebben »

ORION tájékoztató / 2023. február

2023.02.15.

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az ÁAFK folyamatos fejlesztésének eredményeképpen további újdonságok kerültek bevezetésre az ORION Platformon.

Bővebben »

FLORA Hírlevél / Tájékoztató ÁAFK Kr. módosításáról

2023.01.01.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2023. január 1-jén hatályba lépett az egységes Állami Alkalmazás-fejlesztési Környezetről és az Állami Alkalmazás-katalógusról, valamint az egyes kapcsolódó kormányrendeletek módosításáról szóló 314/2018. (XII. 27.) Korm. rendelet módosítása.

Bővebben »

A FLORA Környezet elemei

Alkalmazás-fejlesztési Platform ikon

ORION

Fejlesztési Platform
Alkalmazás-katalógus ikon

LIBRA

Alkalmazás-katalógus
Integratori Fórum ikon

FORUM

Online Megrendelői Fórum