Ugrás a tartalomhoz

FORUM
Online Megrendelői Fórum

A Központi Alkalmazás-szolgáltató által működtetett Online Megrendelői FORUM célja, hogy színvonalas lehetőséget biztosítson a megrendelő szervek kapcsolattartóinak arra, hogy építő párbeszédet folytassanak a FLORA – Alkalmazás-fejlesztési Környezetet érintő kérdésekben.

A FORUM létrehozásával további cél, hogy a kölcsönös, produktív együttműködés érdekében egy olyan költséghatékony eszközrendszer jöjjön létre, amely jelentősen támogatja az információáramlást, a szükséges döntések előkészítését, felmérését, valamint lehetőséget teremt a személyes részvételt nem igénylő események szervezésére.

Bővebben »

Hírek

ORION Hírlevél / 2022. december

2022.12.02.

Csapatunk folyamatosan dolgozik azon, hogy a FLORA Környezet által nyújtott szolgáltatások köre tovább bővüljön és azok a leghatékonyabb módon támogassák az állami informatikai fejlesztések megvalósítását és ennek eredményeként minél jobb minőségű digitális szolgáltatások szülessenek.

Bővebben »

FLORA Hírlevél / Műszaki leírás követelményei

2022.11.04.

2022. november 11-én hatályba lép az ÁAFK Műszaki leírás követelményei első változata, mely ügyfeleinknek kíván segítséget nyújtani az Állami Alkalmazás-fejlesztési Környezet engedélyezési eljárásai során benyújtott műszaki leírások várt tartalmával kapcsolatban.

Bővebben »

LIBRA Hírlevél / Megújult az Alkalmazás-katalógus!

2022.10.04.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2022. októberétől megújult az Állami Alkalmazás-katalógus. Az eddig ÁAK-ként ismert rendszer mostantól új köntösben, LIBRA Alkalmazás-katalógus néven folytatja működését.

Bővebben »

A FLORA Környezet elemei

Alkalmazás-fejlesztési Platform ikon

ORION

Fejlesztési Platform
Alkalmazás-katalógus ikon

LIBRA

Alkalmazás-katalógus
Integratori Fórum ikon

FORUM

Online Megrendelői Fórum