Ugrás a tartalomhoz

FORUM
Online Megrendelői Fórum

A Központi Alkalmazás-szolgáltató által működtetett Online Megrendelői FORUM célja, hogy színvonalas lehetőséget biztosítson a megrendelő szervek kapcsolattartóinak arra, hogy építő párbeszédet folytassanak a FLORA – Alkalmazás-fejlesztési Környezetet érintő kérdésekben.

A FORUM létrehozásával további cél, hogy a kölcsönös, produktív együttműködés érdekében egy olyan költséghatékony eszközrendszer jöjjön létre, amely jelentősen támogatja az információáramlást, a szükséges döntések előkészítését, felmérését, valamint lehetőséget teremt a személyes részvételt nem igénylő események szervezésére.

Bővebben »

Hírek

ORION Hírlevél / Megérkezett a Python

2022.08.05.

Csapatunk folyamatosan dolgozik azon, hogy modern technológiák elérhetővé tételével a FLORA Környezet könnyen és széleskörűen használható, naprakész eszközöket biztosítson. Ennek a hosszú útnak a következő állomása a Python támogatás bevezetése.

Bővebben »

ORION Hírlevél / Igénybevételi szintek és további újdonságok

2022.05.31.

Igénybevételi szintek kialakítása és bevezetése, fejlesztési szakmai követelményrendszer egyszerűbb használata, új technológiai videók a Tudásbázisban és új fejlesztési technológiák bevezetése.

Bővebben »

Változott az eljárásrend

2022.03.10.

A megrendelő szervek adminisztrációs terhének csökkentése érdekében a központi alkalmazás-szolgáltató IdomSoft Zrt. az Elektronikus Ügyintézési Felügyelet támogatásával változtatásokat vezetett be az engedélyezési eljárások kapcsán.

Bővebben »

A FLORA Környezet elemei

Alkalmazás-fejlesztési Platform ikon

ORION

Fejlesztési Platform
Alkalmazás-katalógus ikon

LIBRA

Alkalmazás-katalógus
Integratori Fórum ikon

FORUM

Online Megrendelői Fórum