Ugrás a tartalomhoz

LIBRA
Állami Alkalmazás-katalógus

a LIBRA Alkalmazás-katalógus a mindenkori állami szoftver vagyon aktuális állapotáról ad technológia szintű részletes képet, segítve a párhuzamos, indokolatlan állami fejlesztések megelőzését.

A LIBRA célja nem csupán egy pillanatfelvétel bemutatása a közigazgatási szoftverekről, alkalmazásokról, hanem folyamatosan naprakész információk biztosítása azok állapotáról, ezáltal támogatva az állami szervek, fejlesztésekkel összefüggő stratégiai tervezési feladatait.

Bővebben »

Hírek

Elérhető az új ÁAFK Fogalommagyarázat

2020.11.03.

Kibővült a Dokumentumtár az új ÁAFK Fogalommagyarázattal, amely a megrendelő szerveknek és ágazati integrátoroknak nyújt segítséget az ÁAFK Korm.rendeletben meghatározott fogalmak és definíciók műszaki értelmezésében.

Bővebben »

Új videó készült a FLORA Környezet eszközeiről és folyamatairól

2020.09.28.

Egy új videó keretében bemutatjuk az FLORA – Alkalmazás-fejlesztési Környezetben történő folyamatokat és a fejlesztéshez szükséges eszközöket.

Bővebben »

Európai uniós források terhére végzett alkalmazásfejlesztések

2020.07.27.

A 2014-2020 programozási időszakban rendelkezésre álló EU-s források terhére végzett alkalmazásfejlesztések esetén a Megrendelő szervek az állami megrendelésre történő alkalmazásfejlesztések esetén kötelesek az ÁAFK Kr. előírásai szerint eljárni.

Bővebben »

A Környezet elemei

Alkalmazás-fejlesztési Platform ikon

ORION

Fejlesztési Platform
Alkalmazás-katalógus ikon

LIBRA

Alkalmazás-katalógus
Segédanyagok és dokumentum sablonok ikon

Dokumentumtár

Segédanyagok és dokumentum sablonok