Ugrás a tartalomhoz

LIBRA
Állami Alkalmazás-katalógus

a LIBRA Alkalmazás-katalógus a mindenkori állami szoftver vagyon aktuális állapotáról ad technológia szintű részletes képet, segítve a párhuzamos, indokolatlan állami fejlesztések megelőzését.

A LIBRA célja nem csupán egy pillanatfelvétel bemutatása a közigazgatási szoftverekről, alkalmazásokról, hanem folyamatosan naprakész információk biztosítása azok állapotáról, ezáltal támogatva az állami szervek, fejlesztésekkel összefüggő stratégiai tervezési feladatait.

Bővebben »

Hírek

Európai uniós források terhére végzett alkalmazásfejlesztések

2020.07.27.

A 2014-2020 programozási időszakban rendelkezésre álló EU-s források terhére végzett alkalmazásfejlesztések esetén a Megrendelő szervek az állami megrendelésre történő alkalmazásfejlesztések esetén kötelesek az ÁAFK Kr. előírásai szerint eljárni.

Bővebben »

E-közigazgatás Konferencia 2020

2020.05.11.

Az E-közigazgatás 2020 Konferencia középpontjában azok a fejlesztések, újítások álltak, amelyek érintik a közigazgatás szereplőit, és meghatározzák jelenlegi és jövőbeni munkájukat.

Bővebben »

2020. január 1-jén indul a FLORA Környezet

2019.12.18.

A fejlesztési környezet elérését a FLORA Ügyintézési Portál biztosítja az alkalmazásfejlesztésben érintett szereplők számára. Az alkalmazásfejlesztések végrehajtását és megvalósítását az ORION Fejlesztési Platform támogatja.

Bővebben »

A Környezet elemei

Alkalmazás-fejlesztési Platform ikon

ORION

Fejlesztési Platform
Alkalmazás-katalógus ikon

LIBRA

Alkalmazás-katalógus
Segédanyagok és dokumentum sablonok ikon

Dokumentumtár

Segédanyagok és dokumentum sablonok