Ugrás a tartalomhoz

Kedves Partnereink!

2022. november 11-én hatályba lép az ÁAFK Műszaki leírás követelményei v1.0 változata, mely ügyfeleinknek kíván segítséget nyújtani az Állami Alkalmazás-fejlesztési Környezet (a továbbiakban ÁAFK) engedélyezési eljárásai során benyújtott műszaki leírások várt tartalmával kapcsolatban.

Az ajánlás a műszaki leírás azon szükséges és elégséges tartalmi követelményeit tartalmazza, melyek lehetővé teszik az IdomSoft Zrt. támogató igazolásának, a Kopint-Datorg Kft. előzetes szakmai véleményének és az Elektronikus Ügyintézési Felügyelet támogató tanúsítványának kiállításához szükséges vizsgálatok eredményes lefolytatását.

Tekintettel arra, hogy az ÁAFK Szolgáltatási Szabályzat v3.3 verziója kimondja, hogy az engedélyezési eljárások során benyújtott műszaki leírásnak a szolgáltatók által meghatározott követelményeknek meg kell felelnie, a műszaki leírásokat a 2022. november 11. napján és azt követően benyújtott kérelmek esetén a dokumentumban megfogalmazott szempontok figyelembevételével szükséges elkészíteni.

A dokumentum az alábbi elérhetőségen olvasható: ÁAFK Műszaki leírás követelményei engedélyezési eljáráshoz

Üdvözlettel:
FLORA Támogatás