Ugrás a tartalomhoz

Kedves Partnereink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a központi alkalmazás-szolgáltató 2024. január 1-jétől az Igénybe vevőket és az adott projekt mérföldköveinek megfelelő előrehaladásának az ellenőrzését havi rendszerességű riport ellőállításával támogatja.

A riport havi ütemezésben, minden hónap 1. napján kerül kiküldésre az adott projekthez tartozó projekt kapcsolattartók (Megrendelő szakmai kapcsolattartója és Szállító kapcsolattartó) email címére.

A központi alkalmazás-szolgáltató által előállított riport összefoglaló és részletes információt szolgáltat a Megrendelő szerv és a Fejlesztő szervezet számára a projekt elvárásoknak való megfeleléséről, továbbá a kódminőségről, amely elősegíti a Felek számára a projekt folyamatos nyomon követését.

Tájékoztatjuk, hogy a riport kizárólag azon projektekről szolgál információkkal, amelyekhez kapcsolódóan az „Alkalmazásfejlesztési projekt indítása” kérelem 2022.02.10. után került lezárásra, valamint az adott időpontban nem rendelkezik megindított „Végső műszaki-szakmai átadás-átvétel” eljárással.

2022.02.10. előtt létrehozott projektek esetén a Megrendelő a tamogatas.aafk@idomsoft.hu email címen kérelmezheti a havi rendszerességű riport bevezetését.

Tájékoztatjuk továbbá, hogy a riport abban az esetben szolgáltat helytálló információt a kódminőségről, amennyiben az adott alkalmazás az ORION Platformon elérhető kódminőség-ellenőrző eszköz által támogatott technológiákon alapul.

A szolgáltatásról az ÁAFK Szolgáltatási Szabályzat legújabb, 3.7 verziójában tájékozódhatnak.

Felmerült kérdéseik esetén a tamogatas.aafk@idomsoft.hu címen érdeklődhetnek.