Ugrás a tartalomhoz

A Fejlesztő szervezet (Szállító) csatlakozás egyes lépései a Fejlesztő szervezet regisztrációs segédletben olvashatók.

Az alábbi lépéseket a Megrendelő szerv által regisztrált Szállító kapcsolattartó kezdeményezheti.

Felhasználó regisztrációja

A felhasználó regisztrációjához:

  1. Jelentkezzen be a FLORA Ügyintézési Portálra.
  2. Belépést követően kattintson a „Kérelmek”, majd a „Regisztrációs kérelmek” menüpontra, ezt követően válassza ki a „Felhasználó regisztrációja” ikont.
  3. Töltse ki a megjelenő regisztrációs űrlap adatmezőit majd kattintson a létrehozás gombra.

Projekt komponens létrehozása

A projekt komponens létrehozásához:

  1. Jelentkezzen be a FLORA Ügyintézési Portálra.
  2. Belépést követően kattintson a „Kérelmek”, majd a „Műszaki igénybejelentés” menüpontra, ezt követően válassza ki az „Új alkalmazás komponens igénylése” ikont.
  3. Töltse ki a megjelenő űrlap adatmezőit majd kattintson a létrehozás gombra.

Új alkalmazás komponens igénylésének eredményeként a komponens forráskód tárolója (git repository) és az automatikus build-elési folyamat jön létre.

Műszaki igénybejelentés létrehozása (opcionális)

A műszaki igénybejelentés létrehozásához:

  1. Jelentkezzen be a FLORA Ügyintézési Portálra.
  2. Belépést követően kattintson a „Kérelmek”, majd a „Műszaki igénybejelentés” menüpontra, ezt követően válassza ki az „Műszaki igénybejelentés” ikont.
  3. Az igény típusánál válassza ki a megfelelő elemet majd töltse ki a megjelenő űrlap adatmezőit és kattintson a létrehozás gombra.

A Külső tároló kérelme igény alapján perzisztens tárhely szolgáltatás vehető igénybe, mely tárolja az alkalmazás megfelelő működéséhez szükséges adatokat.

A NISZ Zrt. által biztosított SZEÜSZ portálon benyújtott SZEÜSZ/KEÜSZ regisztrációs igény alapján biztosítható a Szabályozott Elektronikus Ügyintézési Szolgáltatások (SZEÜSZ) és a Központi Elektronikus Ügyintézési Szolgáltatások (KEÜSZ) elérése.

A SZEÜSZ portál elérhetősége: https://szeusz.gov.hu/

A Külső rendszerhez kapcsolódás igény alapján külső tesztrendszer kapcsolat kérhető, ez minden esetben egyedi elbírálás szerint történik.

Az Adatbázis szolgáltatás igénylése alapján az ORION Fejlesztési Platform által támogatott adatbázis megoldások vehetők igénybe.